Produktnyheter fra Hedson

Produktnyheter fra Hedson
9. juni 2023 303 view(s)
Produktnyheter fra Hedson

Hedson Technologies lanser i disse dager to nye produktserier, en ny serie med sprøytepistolvaskere og en med billøftere.

 

DRESTER ACE - BRANSJEN BESTE SPRØYTEPISTOLVASKER I NY OG FORBEDRET UTGAVE

En av bransjen mest solgte sprøytepistolvaskerer Drester Boxer erstattes nå av nye Drester Ace. De nye vaskerne er åpnere en forgjengeren, noe som gir bedre ergonomi og innsyn. Det unike avtrekkssystemet Capture@Source sørger for redusert fordamping og et minimum av eksponering for tynner. 

 

Toppmodellen Quattro Combo har mulighet for automatisk og manuell vask med både vann og løsemiddel.

Med den nye teknologien capture@source blir løsemidlene sugd bort rundt kantene på vaskekammerene, før de stiger opp hodehøjde.

Frontplaten med integrerte fotpedaler kan henges opp i serviceposisjon og forenkler tilgangen til vann/løsemiddeldunkene. Ingen hindringer som tunge dunker skal løftes over!

 

HERKULES AIRGOMATIC PRO 3513 - NY OG FORBEDRET VERSJON, TILPASSET DAGENS BILPARK

Bekymret for en bilpark med stadig tyngre biler? Den nye serien løftebord fra Herkules har løftekapasitet opp til 3,5 tonn og er kun 10 cm høye i on-ground versjon. I tillegg gir de nye kjørerampene økt kapasitet i lengden for store biler.

 

Den nye serien inneholder, som vanlig fra Herkules, modeller for montering på gulv og for innfelling i gulv. I tillegg finnes alle modellen i såkalt DUO-versjon. Da kan ytre del av løftebordet løses ut fra indre del, og muligjør å løfte på kanalene i stedet for på hjul. Dette gjøres for øvrig enkelt med foten på en liten rød spak som finnes på begge sider av løftebordet. Se midtre bilde under.

 

På on-ground versjonene finner man faste påkjøringsramper med integret rullesikring som felles opp så fort man hever løftebordet.

Med den nye fotpedalen bytter man enkelt mellom de to ulike løftemodusene. Pedalen er fjærbelastet slik at den ikke blir ødelagt om man skulle kjøre på/over den.

Lange løftearmer som enkelt felles inn når de ikke er i bruk. Uten gummiklossene på er løftearmen, på on-ground versjon, i samme høyde som senterdelen på løftebordet.

 

Under ser du en on-ground versjon av Herkules Airgomatic 3513 Duo, i ulike konfigurasjon for løfting på kanaler eller på hjul. Her er løfteren vist med fast rullesikring på den ene siden. Alle løftebordene kan leveres med nedfellbar rullesikring på begge side, slik at man kan kjøre rett forover og av løfteren.

 

VIDEODEMONSTRASJON AV AIRGOMATIC PRO 3513

 

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM
DRESTER, IRT ELLER HERKULES-PRODUKTER?

Ta kontakt med en av oss i dag

Alle bilder hentet fra hedson.com, med tillatelse.