Cromax (tidl. DuPont Refinish) - More than just paint...


DuPont bytter navn til Cromax

Det dynamiske varemerket som hjelper deg til å bli mer produktiv.

Cromax er det dynamiske, globale varemerket for billakk. Det gir lakkeringsverksteder økt produktivitet, fra mottak til utlevering av reparert kjøretøy, med innovative, unike lakksystemer og lokaliserte forretningsløsninger.

Cromax produktene er utviklet for å være brukervennlige og maksimalt effektive og skal bedre produktiviteten, kapasiteten og fortjenesten din.

Dra nytte av den ledende lakkteknologien fra Cromax - den samme teknologien som Cromax leverer til større bilfabrikanter. Cromax har ledet an utviklingen av billakk i flere tiår nå og tilbyr førsteklasses produkter og et vell av kunnskap, innen alle sider av virksomheten.


Ledende produktivitet

Cromax er en del av Axalta Coating Systems. De er en komplett leverandør av produkter og service til lakkverksteder i Norge. Hovedkontoret ligger i Hisings Kärra, Gøteborg. Der har de også et treningssenter med mulighet å teste produktene.

Cromax produktene sørger for komplette løsninger for hvert enkelt stadium i lakkeringsjobben, uansett omfang. Du vil garantert oppnå et utmerket sluttresultat på en optimal effektiv måte, fra enkle flekkutbedringer på et enkeltpanel til komplett omlakkering av store kjøretøy - og alt som ligger imellom. Selv små tekniske utbedringer på sykler, kjøleskap, ståldører osv. er enkle å håndtere - så allsidig er systemet.

Les mer om Cromax på deres egne nettsider.


Cromax Pro